News

FIRA DE LA FIGA: “ALGUAIRE S’ANLAIRE” LLEIDA AL MÓN!

"A l'equip EO ens encanten els projectes de dinamització local, analitzar el territori i destacar les seves potencialitats, accions de promoció econòmica local que reverteixen en el propi territori. Ens encanta agafar projectes que el temps ha deixat obsolets, fires, mostres i aixecar-los, és genial, màgia! "

Aquest any la fira de la Figa ve més forta que mai, les EO hi hem treballat a consciencia per tal d’orientar un projecte que vam fer ressorgir la darrera edició cap a la gastronomia de territori , sent una acte referent a les terres de Lleida.

La darrera edició vam convertir un projecte moribund en un boom, dotant-lo de imatge i donant forma a un projecte on la FIGA coll de Dama n’era la protagonista. Alguaire te les millors figues, la climatologia i la destresa de les mans dels productors, segles i segles cultivant-les fa que aquí tinguin una qualitat suprema.

Molts dels expositors que van ser presents la ultima edició van vendre tot el genero, el que ha fet que repeteixin i una acurada selecció per part de l’organització ha fet possible que a dia d’avui tinguem una edició amb 65 expositors confirmats.

El 17 i 18 de setembre “Alguaire s’anlaire” vindras?

Una fira gratuïta amb : Espai infantil, Tastos gratuïts, una aula gastronòmica molt activa, i molta molta diversió! 

M_661 287 544 T_661287544_C. CASP, 46 ATIC C_08010 Barcelona

Gemma Bernaus Bernaus - Organizació, gestió i realizació d'events corporatius - LleidaNota Legal